HENNA @bazar karat

This time nk citer pasal lukis inai kat tangan…sebenarnya tak plan pun nk lukis inai kat tangan..oleh kerana aku g JB last weekend…then my sister ajak bazar kat tengah bandaraya JB …@ lebih di kenali dengan “Bazar Karat”.
My sister say kat sini ade tempat untuk lukis inai kat tangan yg paling popular…bukan setakat lukis bunga2 jee … kalo nk wat temporary tatoo pun boleh…
Masa aku sampai kat Bazar adelah dalam pukul 12 lebih…kat gerai Henna@Inai adelah dlm 2 orang yg tengah Q untuk melukiskan tangan…kat situ ada katalog tau…kita bole pilih nak design yg macam mane…then kita pun bole pilih nk kaler HITAM, MERAH or ORIGINAL….tulis banyak pun tak guna jom..tgk pic-pic yang aku snap...
design yang banyak sampai susah nk pilih..time ni d rambang bijik mata hahahha

nie inai untuk pengantin....customer ni nak bersanding esok...sempat lagi kan pakai inai kat bazar..

 
 
nie pulak untuk buat temporary tatoo...pic naga guna inai + arang = kaler hitam...

 
nie tangan adik aku.(comel kan hahahaha)....kalo design mcm ni RM15 jerr

 
nie bff aku...mula-mula dia tak nak buat last dia punterjebak..kalo yg macam ni cuma RM 5 jeeee

ni aku...tgh focus tgk mcm mane dia buat kat tangan aku...aku nyer RM10..
so weekend tu ... kami bergumbira dengan tangan yg berlukis2...

peace & luv
~nadiya~







2 comments:

  1. waaaa berinai x ajak aku kan. chitt!!!

    ReplyDelete
  2. hehehehhehee....nanti kita gi berinai sama2 ea

    ReplyDelete