"saya sayang diri saya"

How to put confident in my ways :-
~~ Always say “saya bangga dengan diri saya” walaupun ada yang memperlekehkan..
~~  Selalu merasakan diri ini bertuah berbanding serta ada luck yang baik ..who’s know ?
~~  Always look at mirror and “smile” and says i am beautiful…berani ???
~~ Selfie di mana saja anda berada…kerana merasa keselfiean itu harus di kongsi bersama rakan2…
~~ Sentiasa ketawa dan gembira …sedangkan hati..tuhan je yang tahu..hehehhehee
~~ Positive thinking always..barulah dapat aura baik untuk memulakan hari-hari mendatang
~~ Sentiasa bersyukur dengan pemberian darinya & doa berpanjangan semoga di dalam lindungannya…

5 comments:

  1. selfie di mana mana? takut ada yang menyampah fikir positif tu bagus :D

    ai yak... word verification blom buang ka? aku ada entri khas untuk ko. kah kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa...entry khas...x sabar nak baca

      Delete
  2. da buang word verification?? jap aku test

    ReplyDelete
  3. hahahaha... da takde benda alah tuuu yeay tahniah!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku kan mendengar kata kakak dhia dari dulu lagi hahahhaa

      Delete