Bandung~Part 4

Yeahhh!!!! hari ni nak pergi Pasar baru shupink lagi...hari ni kami bergerak pukul 9 pagi dari Guest House...sarapan hari ni nasi kuning...tak suka sebab tu tak amik pic lagi hehehehe.... kami tiba kat Pasar Baru lebih kurang pukul 9 lebih..terus menuju ke Sir Cinta..kata Pak Selamat sama aja harganya dengan di dalam..maka kami pun beli beberapa helai kain di situ...telekung pun kami beli di sini...
kain-kain di Sir Cinta
meneruskan legasi shopping kami pun berjalan menuju ke dalam pasar baru sebab kedai Sir Cinta di kat parking area...kat dalam betullah seperti Pak Selamat kata bisa bigung mau pilih  yang mane












2 comments:


  1. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.



    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye Amsyahril,
      please email to me package to Padang-Bukittinggi for 4 person
      i_nadiya@yahoo.com.my

      Delete